Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alcool Planet Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cognac Maxime Trijol Grand Classic Range - XO Decanter
355 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Coniacul Maxime Trijol este reprezenativ pentru producatorii independenti de coniac francez. El provine din inima regiunii“Grande Champagne ”, care este o garantie a calitatii de-a lungul regiunii Congnac. Compania este cunoscuta pentru traditia de familie si perseverenta a 5 generatii de adevarati maestrii. Seria “Presidenten Range” demonstreaza unicitatea acestor comori.

Traditia de familie care dureaza din 1859, continua cu intensitate si este neschimbata de 150 de ani, pana in a 5-a generatie, cea actuala ! Dl Jean Jacques Trijol si familia lui gestioneaza 60 de hectare de podgorii proprii in cea mai buna parte a regiunii Cognac, Grande si Petite Champagne.

Distileria Maxim Trijol are cea mai mare productie independenta de coniacuri cu 22 de coloane de distilare proprii. De la cultivarea de struguri pentru distilare pana la maturitate, totul este supravegheat personal de Dl Jean Jacques Trijol si familia sa. Compania exporta 90% din productia sa in mai mult de 40 de tari din Europa, America de Nord si Centrala, Asia si Rusia.

Cognac Maxime Trijol a castigat numeroase premii internationale, in Europa, SUA, China, printre care: Competia de vinuri si bauturi spirtoase de la Shanghai 2006 de doua ori medalie de argint, IVSC 2007 de doua ori medalie de argint, International Spirits Challenge 2009 medalie de argint, Ultimate Spirits Challenge 2011, New York medalie de aur.

Produsele Maxime Trijol pot fi, de asemenea, gasite in marile companii aeriene la bordul aeronavelor, cum ar fi: United Airlines, Air Ivoire, Air Canada, Estonian Air etc.

Cognac Classic Range XO
Culoare: Chihlimbar cu reflexe mahagon
Buchet si gust: Buchetul floral se dezvolta spre condimentat. Armonia aromatica este un semn al unui coniac adevarat
Sugestii degustare: Recomandat a se servi dupa masa
Din Gura in Gura